Ronal teddy – un altfel de jante

Written by vladgrigore

November 19, 2019

Puțină istorie și romantism.

Ronal AG este un producător de jante pentru mașini și vehicule comerciale, cu sediul central în Härkingen, Elveția. Compania are peste 8000 de angajați și produce atât jante turnate cât și forjate. Compania este activă atât în producția jantelor OEM, cât și în aftermarket pentru mașini și vehicule comerciale.

Ronal AG are treisprezece facilităţi de producție a roților, două fabrici pentru fabricarea uneltelor, un centru logistic și are propriile locații de vânzare în unsprezece țări. Compania produce aproximativ 21 de milioane de jante anual pentru industria auto și mărcile proprii Ronal, Speedline Corse și Speedline Truck. Ronal AG dezvoltă și produce propriile instrumente de producție. Aceasta are loc pe site-urile Cantanhede din Portugalia și Härkingen în Elveția. Härkingen găzduiește atât sediul central, cât și propriul centru de cercetare și dezvoltare al Ronal.

Ronal teddy au fost fabricate la începutul anului 1990, pe vremea când vedeai numai jante și jante și jante în revistele auto. Au lansat acest model de jante pentru a sparge puțin monotonismul creat și pentru a arăta ce pot crea.

Cumpărare și restaurare

Am povesti asta și pe main page, într-o zi le-am zărit pe OLX la vânzare și imediat le-am cumpărat. Au costat 300 lei și erau într-o stare destul de proastă dar din poze păreau întregi. Au venit in 2 zile, am observat că din toate cele 4 capace ce reprezintă burta ursului, erau sparte 3 dintre ele.
Ca să nu mai primesc mereu mesaje cu cât au costat jantele voi face un tabel aici

  • Sablare jante cu material foarte fin – 350lei
  • Îndreptare jante – 300lei
  • Construire matriță silicon pentru capace – 700lei
  • Vopsea – 150lei
  • Timp – În jur de 60 ore

Așa că voi ce spuneți ? Cât au costat jantele ? Timpul cât costă ? pentru mine au costat un nimic pentru că sunt tot ce mi-am dorit și a fost dragoste la prima vedere.

Aveți jos o galerie cu ele.


Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu și fac tot posibilul să vă raspund.

You May Also Like…

Viața pe burtă

Viața pe burtă

Mi-am luat reglabilă dar mai mult e fixă. Sti ce greu e să găsești o suspensie pentru o mașină ce nu se fabrică nimic...

Vopsitul și bătăile de cap

Vopsitul și bătăile de cap

De la rugină la rugină În primăvara anului 2017, am decis că trebuie să strâng toate fondurile și să le îndrept spre...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *